Всички Категории
Телефон за информация:

Stuzzy Dog

Stuzzy Dog Puppy Classic Paté With Chicken /Храна За Подрастващи Кученца Пастет С Пилешко Месо/-6х150гр

STUZZY DOG PUPPY CLASSIC PATÉ WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КУЧЕНЦА ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходящ за:до 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцв..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Beef /Храна За Израснали Кучета Пастет С Говеждо Месо/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH BEEF - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ГОВЕЖДО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консе..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Rabbit /Храна За Израснали Кучета Пастет Със Заешко Месо/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH RABBIT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ СЪС ЗАЕШКО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и ко..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Salmon /Храна За Израснали Кучета Пастет Със Сьомга/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH SALMON - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ СЪС СьОМГАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консерв..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Chicken /Храна За Израснали Кучета Пастет С Пилешко Месо/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ПИЛЕШКО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и ко..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Duck /Храна За Израснали Кучета Пастет С Патешко Месо/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH DUCK - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ПАТЕШКО МЕСОПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консе..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Trout /Храна За Израснали Кучета Пастет С Пъстърва/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH TROUT - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ПЪСТЪРВАПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консерва..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Veal&Carrots /Храна За Израснали Кучета Пастет С Телешко Месо И Моркови/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH VEAL&CARROTS - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ТЕЛЕШКО МЕСО И МОРКОВИПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета месоСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях..

13.00лв.

Stuzzy Dog Classic Paté With Tripe /Храна За Израснали Кучета Пастет С Шкембе/-6х150гр

STUZZY DOG CLASSIC PATÉ WITH TRIPE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ПАСТЕТ С ШКЕМБЕПодходящ за:над 1г.Деликатен пастет приготвен на параПастет с истински парчета шкембеСъдържание на месото: около 65%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консерва..

13.00лв.

Stuzzy Dog Speciality With Chicken&Ham /Храна За Израснали Кучета С Пилешко Месо И Шунка/-6х100гр

STUZZY DOG SPECIALITY WITH CHICKEN&HAM - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКО МЕСО И ШУНКАПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдо..

10.80лв.

Stuzzy Dog Speciality With Rabbit&Vegetables /Храна За Израснали Кучета Със Заешко Месо И Зеленчуци/-6х100гр

STUZZY DOG SPECIALITY WITH RABBIT&VEGETABLES - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА СЪС ЗАЕШКО МЕСО И ЗЕЛЕНЧУЦИПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и кон..

10.80лв.

Stuzzy Dog Speciality With Veal&Pasta /Храна За Израснали Кучета С Телешко Месо И Паста/-6х100гр

STUZZY DOG SPECIALITY WITH VEAL&PASTA - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ТЕЛЕШКО МЕСО И ПАСТАПодходяща за:над 1г.Късчета месо приготвени на пара в ароматен сосСъдържание на месо: около 45%Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиУдоб..

10.80лв.

Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)