Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir Puppy Chicken&Aloe in Jelly /храна за подрастващи кученца с пилешки филенца и алое в желе/-150гр

Schesir Puppy Chicken&Aloe in Jelly - храна за подрастващи кученца с пилешки филенца и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревн..

3.90лв.

Schesir Puppy Tuna&Aloe in Jelly /храна за подрастващи кученца с риба тон и алое в желе/-150гр

Schesir Puppy Tuna&Aloe in Jelly - храна за подрастващи кученца с риба тон и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревния тракт ..

3.90лв.

Schesir Chicken Fillet&Aloe in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и алое в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Aloe in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и алое в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревни..

3.90лв.

Schesir Chicken Fillet&Ham in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и шунка в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Ham in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и шунка в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консер..

3.90лв.

Schesir Chicken Fillet&Beef in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и говеждо в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Beef in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и говеждо в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и кон..

3.90лв.

Schesir Tuna in Jelly /храна за израснали кучета с риба тон в желе/-150гр

Schesir Tuna in Jelly - храна за израснали кучета с риба тон в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консерванти Опаковка: 150гр...

3.90лв.

Schesir Chicken Fillet in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консерванти ..

3.90лв.

Schesir Chicken Fillet and Papaya /храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая/-150гр

Schesir Chicken Fillet and Papaya - храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Парченца папая - многото витамини и минерали имат антиоксидантни свойства, както и подпомагат храносмилането благод..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet and Pineapple /храна за израснали кучета с пилешки филенца и ананас/-150гр

Schesir Chicken Fillet and Pineapple - храна за израснали кучета с пилешки филенца и ананас Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Парченца ананас - съдържа бромелаин, ензим с отлични противовъзпалителни свойства Schesir обичат жив..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet and Apple /храна за израснали кучета с пилешки филенца и ябълка/-150гр

Schesir Chicken Fillet and Apple - храна за израснали кучета с пилешки филенца и ябълка Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Парченца ябълка - богати на пектин, витамин В и биофлавоноиди за борба със свободните радикали Schesir о..

4.45лв.

Schesir Chicken&Carrots in Jelly /храна за израснали кучета с пилешко месо и моркови в желе/-285гр

Schesir Chicken&Carrots in Jelly - храна за израснали кучета с пилешко месо и моркови в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е ..

7.15лв.

Schesir Chicken&Potatoes in Jelly /храна за израснали кучета с пилешко месо и картофи в желе/-285гр

Schesir Chicken&Potatoes in Jelly - храна за израснали кучета с пилешко месо и картофи в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Сготвено на пара и ръчно обработено Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е..

7.15лв.

Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)