Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir Adult Small Chicken Natural Style In Cooking Broth /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пилешки Филенца В Бульон/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL CHICKEN NATURAL STYLE IN COOKING BROTH - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА В БУЛЬОНПодходяща за: над 1г. / до 10кг.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обрабо..

3.40лв.

Schesir Adult Small Chicken&Lamb In Sauce /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пилешки Филенца И Агнешко Месо В Сос/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL CHICKEN&LAMB IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АГНЕШКО МЕСО В СОСПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Приготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir обичат животните и..

3.40лв.

Schesir Adult Small Chicken&Potatoes And Rosmary In Sauce /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пилешки Филенца Картофи И Розмарин В Сос/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL CHICKEN&POTATOES AND ROSMARY IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА КАРТОФИ И РОЗМАРИН В СОСПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и..

3.40лв.

Schesir Adult Small Chicken&Sweet Potatoes And Carrots In Sauce /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пилешки Филенца Сладки Картофи И Моркови В Сос/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL CHICKEN&SWEET POTATOES AND CARROTS IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА СЛАДИ КАРТОФИ И МОРКОВИ В СОСПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвен..

3.40лв.

Schesir Adult Small Tuna&Mackerel In Sauce /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Риба Тон И Скумрия В Сос/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL TUNA&MACKEREL IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С РИБА ТОН И СКУМРИЯ В СОСПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir&..

3.40лв.

Schesir Adult Small Tuna&Peas In Sauce /Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Риба Тон И Грах В Сос/-85гр

SCHESIR ADULT SMALL TUNA&PEAS IN SAUCE - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С РИБА ТОН И ГРАХ В СОСПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Приготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir обичат животните и не-използват какв..

3.40лв.

Schesir Puppy Chicken&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Кученца С Пилешки Филенца И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR PUPPY CHICKEN&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КУЧЕНЦА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:до 1г.Приготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработенаПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и има ползи за стомашно-..

5.50лв.

Schesir Puppy Tuna&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Кученца С Риба Тон И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR PUPPY TUNA&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КУЧЕНЦА С РИБА ТОН И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:до 1г.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработенаПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира ..

5.50лв.

Schesir Adult Dog Chicken Fillets In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца В Желе/-150гр

SCHESIR ADULT DOG CHICKEN FILLETS IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir обичат животните и не-използват каква..

5.50лв.

Schesir Adult Dog Chicken&Aloe In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR ADULT DOG CHICKEN&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Формула с един източник на протеинПриготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработенаПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защ..

5.50лв.

Schesir Adult Dog Chicken&Beef In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Говеждо В Желе/-150гр

SCHESIR ADULT DOG CHICKEN&BEEF IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ГОВЕЖДО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към..

5.50лв.

Schesir Adult Dog Chicken&Ham In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Шунка В Желе/-150гр

SCHESIR ADULT DOG CHICKEN&HAM IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ШУНКА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвена с месо годно за човешка консумацияСготвена на пара и ръчно обработена Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тя..

5.50лв.

Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)