Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir BIO Pouch Puppy Chicken /храна за подрастващи кученца с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Puppy Chicken - храна за подрастващи кученца с пилешко месоПодходяща за: до 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir ..

3.00лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Chicken /храна за израснали кучета с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Chicken - храна за израснали кучета с пилешко месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir&nbs..

3.00лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Pork /храна за израснали кучета със свинско месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Pork - храна за израснали кучета със свинско месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir ..

3.00лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Beef /храна за израснали кучета с говеждо месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Beef - храна за израснали кучета с говеждо месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir о..

3.00лв.

Schesir Puppy Chicken&Aloe in Jelly /храна за подрастващи кученца с пилешки филенца и алое в желе/-150гр

Schesir Puppy Chicken&Aloe in Jelly - храна за подрастващи кученца с пилешки филенца и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревн..

4.45лв.

Schesir Puppy Tuna&Aloe in Jelly /храна за подрастващи кученца с риба тон и алое в желе/-150гр

Schesir Puppy Tuna&Aloe in Jelly - храна за подрастващи кученца с риба тон и алое в желе Подходяща за:до 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревния тракт ..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консерванти ..

4.45лв.

Schesir Tuna in Jelly /храна за израснали кучета с риба тон в желе/-150гр

Schesir Tuna in Jelly - храна за израснали кучета с риба тон в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консерванти Опаковка: 150гр...

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet&Beef in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и говеждо в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Beef in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и говеждо в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и кон..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet&Ham in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и шунка в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Ham in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и шунка в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тях Без оцветители и консер..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet&Aloe in Jelly /храна за израснали кучета с пилешки филенца и алое в желе/-150гр

Schesir Chicken Fillet&Aloe in Jelly - храна за израснали кучета с пилешки филенца и алое в желе Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Ползите от Алое: Подсилва естествено имунната защита Стимулира и има ползи за стомашно-чревни..

4.45лв.

Schesir Chicken Fillet and Papaya /храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая/-150гр

Schesir Chicken Fillet and Papaya - храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Парченца папая - многото витамини и минерали имат антиоксидантни свойства, както и подпомагат храносмилането благод..

4.70лв.

Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)