Всички Категории
Телефон за информация:

Schesir

Schesir BIO Pouch Puppy Chicken /храна за подрастващи кученца с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Puppy Chicken - храна за подрастващи кученца с пилешко месоПодходяща за: до 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir ..

3.30лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Chicken /храна за израснали кучета с пилешко месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Chicken - храна за израснали кучета с пилешко месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir&nbs..

3.30лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Pork /храна за израснали кучета със свинско месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Pork - храна за израснали кучета със свинско месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir ..

3.30лв.

Schesir BIO Pouch Dog Adult Beef /храна за израснали кучета с говеждо месо/-85гр

Schesir BIO Pouch Dog Adult Beef - храна за израснали кучета с говеждо месоПодходяща за: над 1г.Продукт контролиран и сертифициран биологично от DE-OKO, оторизиран орган за сертификация признат и упълномощен от компетентните европейски органиФормула с един източник на протеинSchesir о..

3.30лв.

Schesir Puppy Chicken&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Кученца С Пилешки Филенца И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR PUPPY CHICKEN&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:до 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и има ползи за стомашно-чревния трактПомага за правилното асимилиран..

5.10лв.

Schesir Puppy Tuna&Aloe In Jelly /Храна За Подрастващи Кученца С Риба Тон И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR PUPPY TUNA&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА С РИБА ТОН И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:до 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и има ползи за стомашно-чревния трактПомага за правилното асимилиране на храни..

5.10лв.

Schesir Chicken Fillet In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца В Желе/-150гр

SCHESIR CHICKEN FILLET IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 150гр...

5.10лв.

Schesir Tuna In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Риба Тон В Желе/-150гр

SCHESIR TUNA IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА С РИБА ТОН В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумация Stuzzy обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 150гр...

5.10лв.

Schesir Chicken Fillet&Beef In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Говеждо В Желе/-150гр

SCHESIR CHICKEN FILLET&BEEF IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ГОВЕЖДО В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 150гр...

5.10лв.

Schesir Chicken Fillet&Ham In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Шунка В Желе/-150гр

SCHESIR CHICKEN FILLET&HAM IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ШУНКА В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумация Schesir обичат животните и не-използват каквато и да е жестокост към тяхБез оцветители и консервантиОпаковка: 150гр...

5.10лв.

Schesir Chicken Fillet&Aloe In Jelly /Храна За Израснали Кучета С Пилешки Филенца И Алое В Желе/-150гр

SCHESIR CHICKEN FILLET&ALOE IN JELLY - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА С ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И АЛОЕ В ЖЕЛЕПодходяща за:над 1г.Приготвено с месо годно за човешка консумацияПолзите от Алое:Подсилва естествено имунната защитаСтимулира и има ползи за стомашно-чревния трактПомага за правилното асимилиране..

5.10лв.

Schesir Chicken Fillet and Papaya /храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая/-150гр

Schesir Chicken Fillet and Papaya - храна за израснали кучета с пилешки филенца и папая Подходяща за:над 1г. Приготвено с месо годно за човешка консумация Парченца папая - многото витамини и минерали имат антиоксидантни свойства, както и подпомагат храносмилането благод..

5.10лв.

Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)