Всички Категории
Телефон за информация:

West Paw Design

23.75лв.

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-11см

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-11см

West Paw Design Hurley Dog Bone - играчка за куче кокал Почистващ ефект за зъбите  Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Плуваща, за лесно донасяне от вода Превъзхожда и най-упоритото дъвчене Размер: 11см...

23.75лв.

30.30лв.

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-15см

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-15см

West Paw Design Hurley Dog Bone - играчка за куче кокал Почистващ ефект за зъбите  Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Плуваща, за лесно донасяне от вода Превъзхожда и най-упоритото дъвчене Размер: 15см...

30.30лв.

38.95лв.

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-21см

West Paw Design Hurley Dog Bone /играчка за куче кокал/-21см

West Paw Design Hurley Dog Bone - играчка за куче кокал Почистващ ефект за зъбите  Изключително здрави, но едновременно с това меки и щадящи зъбите и венците на кучето Плуваща, за лесно донасяне от вода Превъзхожда и най-упоритото дъвчене Размер: 21см...

38.95лв.

40.85лв.

West Paw® Design Zwig /играчка за куче/-35см

West Paw® Design Zwig /играчка за куче/-35см

West Paw® Design Zwig - играчка за куче Патентована технология на материала от който е произведена Zogoflex® (пластичен материал, не е гума и е 100% рециклираща се) Иновативна Природосъобразна Плуваща във вода Почиства се в съдомиялна машина Размер: 35..

40.85лв.

West Paw® Design Jive Dog Ball XS /играчка за куче отскачаща топка/-Ø5см

West Paw® Design Jive Dog Ball XS - играчка за куче отскачаща топка Патентована технология на материала от който е произведена Zogoflex® (пластичен материал, не е гума и е 100% рециклираща се) Иновативна Природосъобразна Плуваща във вода Почиства се в с..

22.10лв.

West Paw® Design Jive Dog Ball S /играчка за куче отскачаща топка/-Ø6см

West Paw® Design Jive Dog Ball S - играчка за куче отскачаща топка Патентована технология на материала от който е произведена Zogoflex® (пластичен материал, не е гума и е 100% рециклираща се) Иновативна Природосъобразна Плуваща във вода Почиства се в съ..

27.00лв.

West Paw® Design Jive Dog Ball L /играчка за куче отскачаща топка/-Ø8см

West Paw® Design Jive Dog Ball L - играчка за куче отскачаща топка Патентована технология на материала от който е произведена Zogoflex® (пластичен материал, не е гума и е 100% рециклираща се) Иновативна Природосъобразна Плуваща във вода Почиства се в съ..

37.30лв.

West Paw® Design Toppl Treat Toy S /интерактивна играчка за куче/-Ø8см

West Paw® Design Toppl Treat Toy S - интерактивна играчка за куче Интерактивна играчка с възможност за поставяне на разнообразни по вид и консистенция лакомства Възможност за сглобяване на двата размера един в друг Патентована технология на материала от който е произведена Z..

40.20лв.

West Paw® Design Toppl Treat Toy L /интерактивна играчка за куче/-Ø10см

West Paw® Design Toppl Treat Toy L - интерактивна играчка за куче Интерактивна играчка с възможност за поставяне на разнообразни по вид и консистенция лакомства Възможност за сглобяване на двата размера един в друг Патентована технология на материала от който е произведена Z..

50.45лв.

West Paw® Design Qwizl Treat Toy S /интерактивна играчка за куче/-14см

West Paw® Design Qwizl Treat Toy S - интерактивна играчка за куче Интерактивна играчка с възможност за поставяне на лакомства Интелигентен дизайн, благодарение на който ароматът на лакомствата се разпространява отстрани Патентована технология на материала от който е произведена&n..

36.25лв.

West Paw® Design Qwizl Treat Toy L /интерактивна играчка за куче/-17см

West Paw® Design Qwizl Treat Toy L - интерактивна играчка за куче Интерактивна играчка с възможност за поставяне на лакомства Интелигентен дизайн, благодарение на който ароматът на лакомствата се разпространява отстрани Патентована технология на материала от който е произведена&n..

44.85лв.

West Paw® Design Tux Treat Toy L /интерактивна играчка за куче/-13см

West Paw® Design Tux Treat Toy L - интерактивна играчка за куче Интерактивна играчка с възможност за поставяне на разнообразни по вид и консистенция (течни/замръзени, твърди, кремообразни) лакомства Патентована технология на материала от който е произведена Zogoflex® (пластич..

45.00лв.

Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)