Всички Категории
Телефон за информация:

Piper

Piper Animals Dog Junior With Turkey /Храна За Подрастващи Кученца С Пуешко Месо/-12кг

PIPER ANIMALS DOG JUNIOR WITH TURKEY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КУЧЕНЦА С ПУЕШКО МЕСОПодходяща за:до 1 год.Без зърно в съставаДобавени витамин Е и Селен за здрав имунитетНатурални Омега-3 и 6 - за здрава кожа и лъскава козинаДобавени глюкозамин и хондроитин за здрави и подвижни ставиСурови..

136.80лв.

Piper Animals Dog Adult With Beef /Храна За Израснали Кучета С Говеждо Месо/-12кг

PIPER ANIMALS DOG Adult WITH BEEF - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ГОВЕЖДО МЕСОПодходяща за:над 1 год.Без зърно в съставаДобавени витамин Е и Селен за здрав имунитетНатурални Омега-3 и 6 - за здрава кожа и лъскава козинаДобавени глюкозамин и хондроитин за здрави и подвижни ставиСуровинит..

136.80лв.

Piper Animals Dog Adult With Salmon /Храна За Израснали Кучета Със Сьомга/-12кг

Piper Animals Dog Adult With Salmon - Храна За Израснали (над 1г.) Кучета Със СьомгаПодходяща за:над 1 год.Без зърно в съставаДобавени витамин Е и Селен за здрав имунитетНатурални Омега-3 и 6 - за здрава кожа и лъскава козинаДобавени глюкозамин и хондроитин за здрави и подвижни ставиСуровините ..

136.80лв.

Piper Animals Dog Adult With Chicken /Храна За Израснали Кучета С Пилешко Месо/-12кг

PIPER ANIMALS DOG ADULT WITH CHICKEN - ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА С ПИЛЕШКО МЕСОПодходяща за:над 1 год.Без зърно в съставаДобавени витамин Е и Селен за здрав имунитетНатурални Омега-3 и 6 - за здрава кожа и лъскава козинаДобавени глюкозамин и хондроитин за здрави и подвижни ставиСурови..

112.20лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)