Всички Категории
Телефон за информация:

Orijen

Orijen Small Breed /Храна За Подрастващи И Израснали Кучета Дребни Породи/-4,5кг

ORIJEN SMALL BREED - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ И ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТА ДРЕБНИ ПОРОДИПодходяща за:до и над 1г. / до 10кг.Богата на месо и потеини - 85% месо, най-високото съдържание на месо в сравнение с всички други сухи храни и около три пъти повече спрямо тяхВисико съдържание на прясно месо -..

97.00лв.

175.00лв.

Orijen Puppy /Храна За Подрастващи Кученца/-11,4кг

Orijen Puppy /Храна За Подрастващи Кученца/-11,4кг

ORIJEN PUPPY - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦАПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещиБогата на месо и потеини - 85% месо, най-високото съдържание на месо в сравнение с всички други сухи храни и около три пъти повече спрямо тяхВисико съдържание на прясно месо - 2/3 от вложените..

175.00лв.

Orijen Puppy Large /Храна За Подрастващи Кученца Големи Породи/-11,4кг

ORIJEN PUPPY LARGE - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ КУЧЕНЦА ГОЛЕМИ ПОРОДИПодходяща за:до 18м. / над 25кг. (в израснало състояние)Богата на месо и потеини - 85% месо, най-високото съдържание на месо в сравнение с всички други сухи храни и около три пъти повече спрямо тяхВисико съдържание на прясно ме..

175.00лв.

Orijen Six Fish /Храна За Подрастващи И Израснали Кучета/-11,4кг

ORIJEN SIX FISH - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ И ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТАПодходяща за:до и над 1г.Богата на месо и потеини - 85% месо, най-високото съдържание на месо в сравнение с всички други сухи храни и около три пъти повече спрямо тяхВисико съдържание на прясно месо - 2/3 от вложените месо ..

195.00лв.

Orijen Original /Храна За Подрастващи И Израснали Кучета/-11,4кг

ORIJEN ORIGINAL - ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ И ИЗРАСНАЛИ КУЧЕТАПодходяща за:до и над 1г.Богата на месо и потеини - 85% месо, най-високото съдържание на месо в сравнение с всички други сухи храни и около три пъти повече спрямо тяхВисико съдържание на прясно месо - 2/3 от вложените месо ..

175.00лв.

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)