Всички Категории
Телефон за информация:

Wolfsblut

Wolfsblut Cold River Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пъстърва И Сладки Картофи/-7,5кг

WOLFSBLUT COLD RIVER SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПЪСТЪРВА И СЛАДКИ КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиПрясна и лесно смилаема пъстърва като основна съставкаПъстървата и..

114.00лв.

Wolfsblut Deep Glade Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Месо От Благороден Елен И Воден Бивол/-7,5кг

WOLFSBLUT DEEP GLADE SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С МЕСО ОТ БЛАГОРОДЕН ЕЛЕН И ВОДЕН БИВОЛПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвеж и лесно смилаем благороден елен като основна съст..

114.00лв.

Wolfsblut Grey Peak Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Козе Месо И Сладки Картофи/-7,5кг

WOLFSBLUT GREY PEAK SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С КОЗЕ МЕСО И СЛАДКИ КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвежо и лесно смилаемо козе месо като основна съставкаБез зърно, т..

114.00лв.

Wolfsblut Range Lamb Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Агнешко Месо И Кафяв Ориз/-7,5кг

WOLFSBLUT RANGE LAMB SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С АГНЕШКО МЕСО И КАФЯВ ОРИЗПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвежо и лесно смилаемо агнешко като основна съставкаАгнешкото съдъ..

114.00лв.

Wolfsblut Wide Plain Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Конско Месо И Сладки Картофи/-7,5кг

WOLFSBLUT WIDE PLAIN SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С КОНСКО МЕСО И СЛАДКИ КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиОсновната съставка е прясно конско, което е лесно смилаемо за с..

114.00лв.

Wolfsblut Wild Duck Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Патешко Месо И Картофи/-7,5кг

WOLFSBLUT WILD DUCK SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПАТЕШКО МЕСО И КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиПрясна и смилаема патица като основна съставкаПатицата съдържа ценни в..

114.00лв.

Wolfsblut Black Bird Small Breed /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Дребни Породи С Пуешко Месо И Сладки Картофи/-7,5кг

WOLFSBLUT BLACK BIRD SMALL BREED - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА ДРЕБНИ (ДО 10КГ.) ПОРОДИ С ПУЕШКО МЕСО И СЛАДКИ КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / до 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвежо и лесно смилаемо пуешко месо като основна съставкаБез зър..

114.00лв.

Wolfsblut Puppy Deep Glade /Пълноценна Храна За Подрастващи Кученца С Месо От Благороден Елен И Воден Бивол/-12,5кг

WOLFSBLUT PUPPY DEEP GLADE - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ПОДРАСТВАЩИ (ДО 1Г.) КУЧЕНЦА С МЕСО ОТ БЛАГОРОДЕН ЕЛЕН И ВОДЕН БИВОЛПодходяща за:до 1г. / бременни и кърмещиХранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвежо и лесно смилаемо месо от благороден елен като основна съставкаБез зъ..

164.60лв.

Wolfsblut Adult Wild Game /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Средни И Големи Породи С Яребици Диви Гълъби И Сладки Картофи/-12,5кг

WOLFSBLUT ADULT WILD GAME - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА СРЕДНИ (10-25КГ.) И ГОЛЕМИ (НАД 25КГ.) ПОРОДИ С ЯРЕБИЦИ ДИВИ ГЪЛЪБИ И СЛАДКИ КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / над 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиДиви птици (яребици и гълъби) като основ..

171.00лв.

Wolfsblut Adult Wild Pacific /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Средни И Големи Породи С Океанска Риба И Картофи/-12,5кг

WOLFSBLUT ADULT WILD PACIFIC - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА СРЕДНИ (10-25КГ.) И ГОЛЕМИ (НАД 25КГ.) ПОРОДИ С ОКЕАНСКА РИБА И КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / над 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСьомгата е основната съставка (рибата е с високи х..

164.60лв.

Wolfsblut Adult Wild Boar /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Средни И Големи Породи С Месо От Диво Прасе И Картофи/-12,5кг

WOLFSBLUT ADULT WILD BOAR - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА СРЕДНИ (10-25КГ.) И ГОЛЕМИ (НАД 25КГ.) ПОРОДИ С МЕСО ОТ ДИВО ПРАСЕ И КАРТОФИПодходяща за:над 1г. / над 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиСвежо и лесно смилаемо диво прасе като основна с..

171.00лв.

Wolfsblut Adult Western Cape /Пълноценна Храна За Израснали Кучета Средни И Големи Породи С Месо От Щраус И Банани/-12,5кг

WOLFSBLUT ADULT WESTERN CAPE - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ИЗРАСНАЛИ (НАД 1Г.) КУЧЕТА СРЕДНИ (10-25КГ.) И ГОЛЕМИ (НАД 25КГ.) ПОРОДИ С МЕСО ОТ ЩРАУС И БАНАНИПодходяща за:над 1г. / над 10кг.Хранене на кучета по модела на вълкаРецепта с натурални съставкиМесото от щраус е особено постно, богато на протеин..

171.00лв.

Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)